3D printen, chocolade en patisserie

Alleen voor mensen met een budget en tijd kan ik een buste in chocolade maken.

De ontwikkelingen gaan snel op het 3D printgebied maar direct printen met chocolade is nog niet echt mooi.

Ik heb 'via een omweg' deze bustes in chocolade gecreëerd.

Het kost tijd, want er moet eerst een 3D scan van u worden gemaakt.

Daarna wordt de moedermal ge-3Dprint.

Vervolgens maak ik weer een gietmal die ook kan worden gebruikt om u in chocolade, suiker te gieten of ijs maken.

Hieronder ziet u de lectoren (gegoten in chocolade) voor wie ik werk.

Ze zijn geschaald op 7 cm. hoogte.

Zijn ze niet om op te eten?

Als ik ze in van ijs maak, dan smelten ze voor me.

En als ik in de mal suiker giet en een lolly maak, dan kan ik een puntje aan ze zuigen.

 

De laatste ontwikkeling is weer van hele andere koek.

Een gepersonifieerde uitsteker voor koekjes, kaas, worst, of of of.....

Je kunt ook je stempel zetten in een boterham en dan vlug je boterham in het broodrooster zetten.

Of je kunt er fondant of marsepein mee uitsteken.

Mogelijkheden te over.

 

Show More
Janny Bakker Patisserie, voor workshops, exclusieve bonbons en taarten

 

 

KvK: 55834078

 

NL31 INGB 0001 5715 41 t.n.v. A.A. Bakker

  • w-facebook