Tutorals/ref/links
Tempereren: Om de bonbons mooi uit de mallen te krijgen, moeten we de chocolade tempereren. De functie van het tempereren is dat we stabiele kristallen moeten vormen om mooie, knapperige en glanzende chocolade te krijgen. We willen graag een krak horen ;-)
De chocolade moet ook krimpen, zodat we hem gemakkelijk kunnen lossen uit de mal.
Er zijn verschillende manieren om te tempereren.
Daar kun je op de workshops mee kennis maken.
Reacties van cursisten:
Wat een super leuke workshop gisteravond!!
De tweelingbroer van mijn dochter heeft gisteravond de mislukte al achter zijn kiezen gestopt.
Hij sprong zo zijn bed uit toen hij ons aan hoorde komen.
Met bonbons delen hoef ik hier dan ook niet mee aan te komen.
Kijken ze mij stuk voor stuk aan of ik hartstikke gek ben. Nogmaals dank voor de leerzame avond!
Hoi Janny, Ik wilde nog even persoonlijk zeggen dat ik woensdagavond genoten heb van de workshop.
Beste Janny,De taart was nog mooier dan we gedacht hadden. Heel toepasselijk, leuk, mooi en bijzonder. Ontzettend bedankt voor alle moeite die hierin gegaan is.
Hoi Janny, gisteren had ik tijd om eindelijk eens met chocolade aan de gang te gaan. En wat kwam alles er glimmend uit! Echt heel fijn! Ben erg blij dat ik dat bij je heb geleerd!
Groetjes Petra
Janny, Het was reuze 😘 gezellig!!!
veel geleerd, zelfs na 1 jaar school chocolade bewerker. En zulk mooi resultaat!!!
Cindy, België
Bedankt voor de professionele workshop, echt goed gedaan, ik heb er van geleerd en genoten.
Links:
Voor een muzikale omlijsting van uw bruiloft en partijen.
Voor als u op maat geschreven muziek met teksten wilt.
Zijn nieuwste CD release dd 20 maart 2016 vindt u hier
Maarten is beschikt over een groot netwerk van muzikanten en bands.
Vooral Round about Now is heel geschikt voor uw feest
Vraag hem voor muziek op maat!
Voor een magisch dinner, voorstelling, of partijtje.
Maak van uw feest of verjaardag een onvergetelijke herinnering
Stichting Icing Smiles en de CliniClowns draag ik een warm hart toe.